Συνάντηση με Εμπορικό Σύλλογο Τήνου και Σύλλογο ΑΜΕΑ Τήνου «Έχουμε Δικαίωμα»

Ο επικεφαλής της παράταξης « Επιλογή Ευθύνης» εντείνοντας τις επαφές του με τους πολίτες , συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού, είχε στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων του νησιού. Ο κ. Κροντηράς σε εγκάρδιο κλίμα συναντήθηκε με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμποροεπαγγελματικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου έχοντας ένα γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Η ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στο νησί και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αγορά ήταν τα κύρια θέματα συζήτησης, με τον κ. Κροντηρά να τονίζει την ανάγκη για πιο συντονισμένες δράσεις και συνεργασίες μεταξύ του Δήμου και των θεσμικών εκπροσώπων του εμπορικού κόσμου, με σκοπό να υπάρξουν αναπτυξιακά οφέλη για την περιοχή.

Ψηλά στην ατζέντα του συνδυασμού «Επιλογή Ευθύνης» βρίσκεται η στήριξη των ατόμων με ειδικές ανάγκες εξ ου και λίγες ώρες πριν την δημοσιοποίηση του προγράμματος του συνδυασμού στον τομέα της κοινωνικής πολιτικής ο κ. Κροντηράς ζήτησε συνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου ΑΜΕΑ Τήνου για να συζητήσει και να ακούσει τα προβλήματα των ανθρώπων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, παρουσία και της κ. Άννας-Μαρίας Φώσκολου,υποψηφίας του συνδυασμού μας και Προέδρου- ιδρυτικού μέλους του Σωματείου ατόμων με προβλήματα όρασης του νομού Κυκλάδων με την επωνυμία “ΑΡΩΓΗ”.